• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
Filter
Filter
Categorieën
Materialen
Prijs
Merk
Collectie
Kleuren
Maten
Sluiting
Graveren

Armbanden

Ontdek de SXM armbanden collectie, van breed tot smal, gecombineerd met leer of paracord, in zilver, goud of messing, voor elke stijl vind je de armband die past bij jouw persoonlijkheid.

StudioSXM Armbanden
De StudioSXM armbanden collectie is zeer gevarieerd. Van robuuste zilveren schakel armbanden met een stoere RAW bewerking uit de Essentials collectie. Tot de meer klassieke tijdloze zilveren armbanden uit de Bambu collectie. Zwart rhodium, epoxy giethars, stenen en touw, allerlei verschillende materialen worden er gebruikt in de authentieke armbanden collectie van StudioSXM. SXM armbanden zijn onderling heel tof met elkaar te combineren tot je eigen persoonlijke look die jou uniek maakt. Ook de lederen armbanden collectie is breed gevarieerd. Ontdek de totale collectie aan zilveren en lederen armbanden en laat je verrassen door het unieke karakter van elk SXM sieraad.

SXM armbanden kopen?
De zilveren SXM armbanden worden veelal gekenmerkt door rauwe, ruige en gedurfde bewerkingen, maar ook zijn er de wat frissere bescheiden looks zoals de armbanden uit de Bambu collectie. We zien veel grove schakels en bijzondere vlechtstructuren met unieke bewerkingstechnieken. Designer Maarten Smetsers probeert bij de creatie van de zilveren armbanden de grenzen op te zoeken in het materiaal gebruik. Zo gebruikt hij 925 sterling zilver in combinatie met gold plating, 9krt goud, zwarte diamant, zwart rhodium, maar ook epoxy giethars, stenen, of zelfs touw en paracord. De designer wil continue diverse designs brengen welke een verlengde worden van iemands identiteit. De zilveren armbanden van StudioSXM zijn geïnspireerd door zijn vele reizen door de wereld, Maarten laat zich inspireren door alles wat hij onderweg tegenkomt, van gebouwen, de natuur, vormen, sub culturen en stromingen, technieken, materialen, creëren zonder begrenzingen. De basis van het ontwerpproces van StudioSXM sieraden is de creatieve vrijheid in het materiaal gebruik.

Bekijk de handgemaakte lederen en zilveren en paracord armbanden: ArmbandenFierce by SILK, Ringen, kettingen, hangers of oorbellen

Over StudioSXM armbanden
StudioSXM is de creatieve design studio van sieradenontwerper Maarten Smetsers, hij creëert handgemaakte sieraden collecties met unieke bewerkingen waarbij hij gebruik maakt van een verscheidenheid aan materialen. StudioSXM heeft een uitgebreide collectie zilveren armbanden voor unieke persoonlijkheden. De collecties variëren dan ook van stijl. Zo vind je de ene collectie geïnspireerd op Bamboo met natuurlijke zachte ronde lijnen, waar de volgende collectie geïnspireerd is op de Hexagon vorm, hier vind je hoekige armbanden met sterke, slanke rechte lijnen in de Edged collectie. Net als de variëteit in de samenleving volgen er uit de design studio verschillende typen collecties. 

Handgemaakt armbanden
Een SXM Armband is altijd met de hand gemaakt van in de basis 925 Sterling Zilver en zijn hoewel in haar bewerkingen vaak ruig, grof en stoer, altijd verfijnd in haar afwerking.
De armbanden collectie is erg uitgebreid en gevarieerd, je zult een smal tijdloos verfijnd zilveren armbandje terug vinden met een subtiel karabijn sluitinkjes, maar ook ontdek je in deze armbanden collectie de wat extremere looks, er is een ruime keuze aan mannelijke grovere armbanden met opvallende zilveren, zwart gerodineerd, of raw bewerkte schakels al dan niet gecombineerd met hand gevlochten leer of alternatieve materialen.

Elke SXM armband wordt met de hand vervaardigd van massief 925 Sterling Zilver en zijn tevens massief waardoor ze zwaarder aan voelen in het dragen. De zilveren armbanden hebben altijd het keurmerkteken welke in Nederland geldt voor zilveren sieraden. Elke SXM armband wordt ontworpen in de creatieve playground van oprichter en ontwerper Maarten Smetsers, waar hij niet alleen het gebruik van hoogwaardige materialen waarborgt, maar ook samenwerkt met zeer ervaren goud en zilversmeden. Zo is elk sieraad uit de SXM collectie uniek en vaak geïnspireerd door krachtige geometrische vormen met een diepere betekenis. 

Armband van StudioSXM
Elke SXM armband is uniek omdat ze met de hand gemaakt zijn. Handwerk vergt vakmanschap, passie én tijd, zo is één smid al snel 3 tot 4 dagen bezig om één enkele zilveren armband te produceren. De design studio van SXM is gevestigd in Nederland, het productie atelier van StudioSXM is gevestigd in Indonesië - Bali. Alwaar de gepassioneerde smeden dagelijks bezig zijn met het perfectioneren van de zilveren heren armbanden en zilveren dames armbanden van StudioSXM. Elke SXM armband straalt niet alleen luxe, authenticiteit en creativiteit uit maar ook puur vakmanschap.
 

 
Copyright 2023 | SILK Jewellery
pay