• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
Filter
Filter
Categorieën
Materialen
Prijs
Merk
Collectie
Kleuren
Maten
Graveren

Ringen

De StudioSXM Ringen collectie bestaat uit een grote variatie aan authentieke sterling zilveren ringen gecombineerd met messing, giethars, of zwart rodium. De uniseks collectie is voor iedereen, die sieraden draagt als een verlengstuk van zijn persoonlijkheid. Iedere SXM ring wordt handgemaakt in Bali, Indonesië.

Hou jij van zilveren ringen, ontdek dan hier de uitgebreide StudioSXM Ringen collectie.

ZILVEREN SXM Ringen
De ringen collectie van StudioSXM bestaat uit een breed assortiment bijzondere en handgemaakte sterling zilveren ringen. De ringen collectie biedt een variatie aan stijlen van basic smallere zilveren ringen, bredere grovere zegel ringen, graveerbare zegelringen met bijvoorbeeld je initialen of je familie wapen, ringen met zwart onyx of bewerkte plaatjes, ruige ringen met de typische Elements bewerking zoals de E404, de bohemien X011 bijen ring of de feather veren ring X014, of het opvallende statement piece de S28 zilveren slangen ring van FIERCE. Ga jij meer voor een subtielere ring met ronde natuurlijke vormen, kies dan de Bambu ring X307 welke in drie kleuren verkrijgbaar is; zilver, gold plated, en zwart RAW bewerkt. Kies de ring die past bij jouw eigen unieke stijl. Een handgemaakte zilveren SXM ring siert je outfit op een karakteristieke manier die past bij jou als persoon.  

HANDWERK UIT BALI
SXM ringen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver met veel aandacht voor een gedetailleerde afwerking. De zilveren ringen collectie van StufioSXM worden in Nederland ontwerpen en in StudioSXM haar eigen atelier op Bali - Indonesië met de hand tot leven gebracht. Waardoor elke SXM ring uniek is. Dagelijks is een atelier vol getalenteerde zilversmeden in de SXMStudio bezig met het perfectioneren van jouw SXM ringen. Iedere SXM ring wordt met veel passie en precisie vervaardigd. Het maken van een SXM ring geeft een zilversmid ongeveer 2 dagen werk. SXM zilversmeden zijn niet alleen getalenteerd, creatief en passievol, maar brengen ook zeer veel ervaring in hun vakmanschap.
Copyright 2024 | Studio SXM
pay