• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar

Bambu by StudioSXM

BAMBU by StudioSXM

De natuur als beste inspiratie

De Bambu collectie van StudioSXM is geïnspireerd op de veerkrachtige Bamboo plant, welke in Indonesië met haar rijke flora, veel voorkomt. Er groeien wel 250 bamboesoorten, de naam bamboe is afkomstig uit het Maleis en in vrijwel alle westerse talen bekend als bamboo of bambu.

Bambu heeft een sterke persoonlijke betekenis voor de ontwerper zelf, die kracht en inspiratie put uit de betekenis en symboliek van deze bijzondere plant. "Bambu staat bekend om haar weerstand, buigzaamheid en haar snelle groei. Zo heeft de snelst groeiende bamboo soort groeisnelheden van bijna een meter per dag. Dit is drie keer zo snel als de snelst groeiende boom. Bamboe is krachtig. Bamboe groeit eindeloos. Zelfs wanneer je het afsnijdt, zal het gewoon opnieuw groeien. Als je dat niet inspirerend vind. Voor mij is symbolisch "als Bambu zijn" enorm inspirerend en daarom wilde ik er heel graag een collectie aan opdragen.

- Maarten Smetsers | Jewellery Designer Studio SXM -
Inspirerend

Niet te stoppen

Zodra bamboe uit de aarde komt en hij licht ziet, kan niets hem in de weg zitten, bamboe is niet te stoppen. Niet voor niks is Bamboe voor de designer een zeer inspirerende plant. Bamboe houdt nooit op stevig en buigzaam te zijn. Hij kan grote aardbevingen doorstaan. Het maakt eigenlijk ook niet uit of men zijn stammen afsnijdt. Bamboe vernieuwt zich, geneest en groeit opnieuw. Hij is dan zelfs sterker nog als voorheen.

Deze enorme natuurlijke kracht inspireert Maarten in het dagelijks leven, deze inspiratie wil hij doorgeven middels zijn ontwerpen. Voor veel mensen hebben sieraden een symbolische betekenis en in deze Bambu collectie straalt die sterke symboliek iets sereens en enorm krachtigs uit.
het idee

bambu stengels

De sieraden uit onze Bambu collectie hebben prachtige, ronde natuurlijke vormen en combineren perfect met de frisse paracords in diverse kleuren - van klassiek zwart, fel blauw en olijfgroen tot donkerbruin, rood en zeegroen. Een mooi detail in de collectie is het patroon van de sterke bamboe stengels, welke onderbroken worden door de knopen waar de bladeren aan gehecht zijn. Deze symboliek van de veerkrachtige bamboe plant zorgt voor een gevoel van kracht en geeft je een extra boost. Voel je gesterkt door de symboliek van de veerkrachtige Bamboe plant.
Ontdek

Bambu kettingen

Heb jij de Bambu kettingen collectie al ontdekt? De collectie is een aantal prachtige handgemaakte zilveren kettingen rijk met elk een sierlijke Bambu hanger en details in de sloten. Ook heeft de designer gebruik gemaakt van een nieuw materiaal; paracord. Het lichtgewicht koord gemaakt van polyester, is stevig en duurzaam, verkrijgbaar in mooie diepe intense kleuren en is kwalitatief en sterk. De paracord kettingen passen perfect bij de paracord armbanden binnen de Bambu collectie. De kettingen zijn in lengte verstelbaar tot je eigen gewenste draag lengte en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De hangers zijn van 925 sterling zilver en symboliseren de sterke buigzame takken van de Bamboe plant.
shop bambu kettingen

ZILVEREN BAMBU SIERADEN COLLECTIE

BAMBU, INSPIRED BY NATURE
Welkom op de landingspagina van de Bambu collectie van StudioSXM, geïnspireerd op de veerkrachtige bamboo plant die in Indonesië met haar rijke flora veel voorkomt. De naam Bambu is afkomstig uit het Maleis en is in vrijwel alle westerse talen bekend als bamboo of bambu. Voor de ontwerper van de collectie heeft Bambu een persoonlijke betekenis. Hij put kracht en inspiratie uit de betekenis en symboliek van deze bijzondere plant. Bambu staat bekend om haar weerstand, buigzaamheid en snelle groei. De snelst groeiende bamboo soort heeft groeisnelheden van bijna een meter per dag, dit is drie keer zo snel als de snelst groeiende boom. Bamboe is krachtig, groeit eindeloos en zal zelfs opnieuw groeien wanneer het wordt afgesneden. Voor de ontwerper is "als Bambu zijn" enorm inspirerend en daarom heeft hij een collectie gecreëerd die deze symboliek uitstraalt.

Ontdek hier onze prachtige armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, allemaal geïnspireerd op de natuur en de krachtige bamboo plant in het bijzonder. Deze accessoires zijn tijdloos en zullen jouw outfits complementeren. Voor de moderne man die op zoek is naar luxe statement pieces, zijn onze Bambu sieraden absoluut een must-have.

DE BAMBU COLLECTIE
Ontdek de essentie van mannelijkheid met StudioSXM's handgemaakte sterling zilveren sieraden geïnspireerd door de natuur. Onze collectie combineert de kracht en veerkracht van de bamboeplant en creëert een krachtig statement sieraad voor elke moderne man die niet bang is om zijn natuurlijke kant te laten zien. Verhoog je stijlspel en ontketen vandaag je innerlijke kracht met StudioSXM!

RUIME COLLECTIE SIERADEN GEINSPIREERD OP DE BAMBOE PLANT
Ontdek onze prachtige collectie van sieraden, geïnspireerd door de schoonheid en symboliek van de natuur, en in het bijzonder de krachtige bamboe plant. Elk stuk is met zorg ontworpen en gemaakt om tijdloze luxe en een waar statement piece te bieden. Onze Bambu collectie bevat armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, allemaal vervaardigd van hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Elk sieraad is ontworpen om outfits te complementeren en het unieke gevoel voor stijl van de drager te benadrukken.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele Bambu armband die perfect past bij elke dagelijkse outfit, een opvallende ketting die een statement maakt, of een paar Bambu oorbellen die een extra vleugje elegantie toevoegen, onze Bambu collectie biedt voor elk wat wils.

BAMBU ARMBANDEN VOOR HEREN
Voor de moderne man die op zoek is naar een tijdloos luxe statement piece, zijn onze armbanden een absolute must-have accessoire. Elke armband is met de hand gemaakt tot in perfectie, en combineert de krachtige symboliek van de bamboe plant met een tijdloos ontwerp en hoogwaardige materialen.
Onze Bambu sieradencollectie biedt een prachtige manier om de natuurlijke schoonheid en kracht te vieren. Voel je dichter bij de natuur en maak een statement met onze inspirerende collectie van sieraden.

STIJL MET STUDIOSXM
Til je stijl naar een hoger niveau met StudioSXM's handgemaakte sterling zilveren sieraden voor heren. Geïnspireerd door de natuur, zijn onze sieraden uit de Bambu collectie gemaakt met de iconische bamboeplant in gedachten. Van gedurfde ringen tot opvallende kettingen, onze collectie straalt vertrouwen en verfijning uit. Maak een statement welke je unieke karakter weerspiegelt - winkel vandaag nog bij StudioSXM.
Copyright 2024 | Studio SXM
pay