• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar

Essentials by StudioSXM

by StudioSXM YOUR BASIC ESSENTIALS
Met de Essentials collectie heeft StudioSXM een basis collectie neer gezet, waar nieuwe materialen en toepassingen zijn gebruikt in de handgemaakte sterling zilver collectie.

Elk StudioSXM sieraad doorloopt een uitgebreid vakmanschap proces, resulterend in unieke massieve sterling zilveren ontwerpen met een rauwe worn look voor de dragers.

Met de Essentials collectie introduceert StudioSXM een brede sterke basis collectie van sterling zilveren armbanden, kettingen en ringen gecombineerd met messing of gold plating, zilver gepolijst of zwart geoxideerd zilver, waarbij speciale borsteltechnieken en bewerkingen gebruikt zijn om een ‘worn style’ uiterlijk te creëren.
Ruige RAW uitstraling

RAUW & ZWART

Bij deze zwarte armbanden is gebruik gemaakt van een bewerking die een gedragen look creëert. Het sterling zilver is eerst mat gemaakt i.p.v. glanzend gepolijst, en daarna afgewerkt met zwart oxide voor een ruige rauwe zwarte look. Deze bewerking in de SXM collectie heet RAW.

RAW armbanden zijn gemaakt om te vervagen, naar mate je de band draagt. Het zwart zal naar verloop van tijd en door het dragen van kleur veranderen. De RAW armbanden zullen krassen en vervagen op een manier die je sieraad steeds authentieker maakt. Juist deze rauwe ruige gedragen uitstraling is wat deze armbanden zo uniek maakt!
Upgrade je outfit

Essentials Kettingen

Geef je garderobe een upgrade met onze collectie kettingen voor heren! De designer is gek op kettingen en is er van overtuigd dat elke man een paar goede basis kettingen nodig heeft om zijn persoonlijke stijl te benadrukken. Daarom hebben we een uitgebreide collectie essentials kettingen samengesteld, inclusief prachtige basiskettingen die solo of in combinatie gedragen kunnen worden.

Maar dat is niet alles! Onze designer heeft ook een aantal statement hangers gecreëerd, waaronder veren, kolibries en pijlen hangers, die je look direct dat beetje extra karakter geven. Bekijk onze collectie en upgrade je outfits vandaag nog!
Copyright 2024 | Studio SXM
pay