• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar

Vingerafdruk sieraden

Een vingerafdruk sieraad is een bijzondere manier om je naasten dichtbij je te dragen. Wij personaliseren jouw sterling zilveren sieraden met jouw vingerafdruk of die van je geliefde naasten. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste laser technologie, waardoor er een vingerafdruk ontstaat die voelbaar is. Naast vingerafdrukken zijn ook gravures van voet- en handafdrukjes, handschriftgravures, een eigen logo of tekening en het graveren van familiewapens in sieraden mogelijk.
vingerafdruk ring sterling zilver
altijd dichtbij

Vingerafdruk ring

Een vingerafdruk kan natuurlijk ook op een ring geplaatst worden. Onze nieuwste zegelringen en elements ringen zijn perfect geschikt voor het plaatsen van een vingerafdruk. Vraag naar de mogelijkheden.
MET VINGERAFDRUKKEN ONTDEK 100% UNIEKE SIERADEN
Elke vingerafdruk is absoluut uniek en een kenmerkend aspect van een persoon. Bij StudioSXM hebben we deze unieke eigenschap omarmd en verwerkt in onze sieraden. Onze collectie biedt jou de mogelijkheid om een mooi en persoonlijk aandenken te creëren met behulp van een vingerafdruk.

Een sieraad met een vingerafdruk is meer dan zomaar een accessoire. Het is een kostbaar symbool van een zeer persoonlijke herinnering. Of het nu gaat om het vieren van een geliefde, het herdenken van een dierbare of het koesteren van een bijzonder moment, onze unieke sieraden bieden een intieme manier om deze gevoelens te uiten.

Bij StudioXM begrijpen we dat jouw verhaal uniek is en daarom bieden we maatwerkopties aan. Je kunt ervoor kiezen om je eigen vingerafdruk of die van een speciaal persoon te laten graveren op het sieraad naar keuze. Dit creëert een exclusief stuk dat volledig afgestemd is op jouw persoonlijke smaak en sentiment.

Onze vakmensen zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige sieraden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en van uitstekende kwaliteit. We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat je sieraad lang meegaat en de herinnering die het draagt blijvend is.

Kies voor een sieraad dat verder gaat dan de conventionele ontwerpen. Ontdek de schoonheid en betekenis van een 100% uniek sieraad met een vingerafdruk. Geef jezelf of iemand anders een geschenk dat altijd gekoesterd zal worden en een onuitwisbare indruk achterlaat.
met Laserprecisie

Vingerafdruk

Bij het graveren van vingerafdrukken maken wij gebruik van geavanceerde laser technologie, waardoor de kleinste details nauwkeurig worden weergegeven. Onze vingerafdruk sieraden zijn van ongeëvenaarde kwaliteit, wat resulteert in een uniek en waardevol pronkstuk.

In tegenstelling tot veel andere vingerafdruk sieraden die direct worden geplaatst zoals ze worden aangeleverd, gaan wij een stap verder. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en daarom transformeren wij de aangeleverde vingerafdruk in vectoren, waarbij we zorgen voor uitlijning en reiniging. Dit zorgt ervoor dat de vingerafdruk scherper en duidelijker wordt weergegeven. Vervolgens graveren we deze dieper, waardoor er meer reliëf ontstaat op het sieraad.

Dit verfijnde proces vergt uiteraard meer tijd en toewijding, daarom hanteren wij een productietijd van maximaal 10 werkdagen. De kosten voor een hoogwaardige vingerafdrukgravure bedragen €95,-.

Wij geloven dat elk detail telt als het gaat om het vastleggen van de essentie van een persoonlijke afdruk. Daarom investeren wij in geavanceerde technologieën en werken we met ervaren vakmensen om jou een uitzonderlijke kwaliteit te bieden die je nergens anders zult vinden.

Kies voor een vingerafdrukgravure die de unieke schoonheid van jouw afdruk benadrukt. Ontdek de ongeëvenaarde precisie en vakmanschap van onze hoogwaardige vingerafdruk sieraden die een blijvende herinnering zullen vormen.

Hoe maak ik een vingerafdruk

Volg de volgende stappen om een mooie vingerafdruk te maken.
+ Teken met potlood een cirkel (of gebruik een inktkussentje)
+ Wrijf met je vingertop over de inkt cirkel
+ Plak plakband over je vingertop
+ Druk deze zachtjes aan
+ Plak de plakband op het papier
+ Herhaal dit totdat je een perfecte afdruk hebt
+ Fotografeer de afdruk bij daglicht
+ Knip de afbeelding op maat 
+ Stel eventueel het contrast bij voor een duidelijker beeld
+ Zorg dat de lijnen scherp zijn
+ Upload je afdruk bij je bestelling
+ Wij gaan deze voor je overtrekken en vectoriseren
+ Je vingerafdruk is nu klaar voor jouw persoonlijke laser gravure
+ Na de laser gravure wordt je sieraad gepolijst en afgewerkt
HOE MAAK JE JOUW VINGERAFDRUK

aanlever instructies

Bij StudioSXM graveren we jouw gekozen vingerafdruk met behulp van geavanceerde laser techniek op jouw sieraad. Of je nu een digitale of papieren versie van jouw vingerafdruk hebt, wij zorgen voor een naadloze verwerking. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan.

Stap 1: Vingerafdruk maken
Breng een dun laagje zwarte of blauwe inkt aan op de vinger waarvan je de afdruk op je sieraad wilt laten graveren. Dit kun je het gemakkelijkst doen met een stempelkussen, maar een gewone pen werkt ook prima. Plaats de zijkant van je vinger op een vel wit papier en rol je vinger van links naar rechts. Druk stevig op het papier en maak een vloeiende beweging. Probeer verschillende vingers om te ontdekken welke het mooiste resultaat oplevert.

Stap 2: Aanlevering
Zodra je tevreden bent met de afdruk, kun je een foto maken of een scan van de vingerafdruk uploaden bij je bestelling. We accepteren zowel PDF- als JPG-formaten. Als je de voorkeur geeft aan het versturen van het papieren exemplaar, mag je deze ook per post naar ons opsturen. We zorgen er vervolgens voor dat jouw vingerafdruk gedigitaliseerd en omgezet wordt naar een vectorbestand voordat we overgaan tot graveren.

Bij StudioSXM begrijpen we dat jouw vingerafdruk een uniek en persoonlijk symbool is. Daarom nemen we de grootste zorg in het verwerken van jouw afdruk, zodat deze met uiterste precisie op je sieraad wordt gegraveerd. Vertrouw op ons vakmanschap en creëer een sieraad dat een blijvende herinnering vormt.
vingerafdruk sieraad sterling zilver
Copyright 2024 | Studio SXM
pay