• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar

Garantie & Reparaties

Garantie
Een StudioSXM sieraad bestaat uit de hoogste kwaliteit materialen. De 925 sterling zilveren sieraden zijn voorzien van de wettelijk vereiste keurtekens volgens de waarborgwet. Elk sieraad is handwerk en dit maakt iedere creatie van studiosxm uniek. Wij leveren sieraden in de hoogst mogelijke kwaliteit echter kan het gebeuren da er desondanks onze strenge kwaliteitscontrole toch een tekortkoming ontstaat. Dan heeft jouw exclusieve SXM sieraad een garantie van 6 maanden. Op een eventueel aangebrachte laag van goud, ruthenium of zwartrhodium geldt een garantie van 3 maanden. Deze laag zit aan de oppervlakte en zal naar verloop van tijdslijten door gebruik. daarbij zal de onderlaag langzaam zichtbaar worden, wat geheel gebruikelijk is. Wanneer er echter schade is ontstaan door een onjuiste behandeling van het sieraad, dan zal onze garantie deze kosten niet dekken.
 
Met de volgende tips kun ervoor te zorgen dat je jarenlang draagplezier hebt van je SXM sieraad:
- Draag het sieraad niet tijdens het douchen, sporten of slapen.
- Zorg dat je contact met schoonmaakmiddelen en make-up vermijdt.
- Spray eerst je parfum op en daarna doe je pas je sieraad om.
- Wanneer je je sieraad regelmatig met een zilver doekje poetst zal het zijn glans behouden.
- Berg je sieraad op wanneer je het niet draagt, gebruik daarvoor bijv. het meegeleverde StudioSXM doosje. Zo zorg je ervoor dat het niet beschadigt.
Reparatie
Moet je sieraad gerepareerd worden, of wil je bijvoorbeeld het leer laten vervangen, dan kun je het reparatie formulier hier downloaden. Stuur het ingevulde formulier samen met het sieraad retour naar ons hoofdkantoor:  SILK Jewellery BV, T.a.v. StudioSXM retouren, Veldweg 6K, 5321 JE te Hedel. 

Heb je vragen over ons garantie of reparatiebeleid mail ons dan gerust op: info@studiosxm.nl. Wij staan je natuurlijk graag te woord!
Copyright 2024 | Studio SXM
pay