• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar

RETOURNEREN

Wij begrijpen dat jij zeker wilt zijn dat het sieraad dat je besteld hebt net zo indrukwekkend is als op de foto. En natuurlijk willen wij niets liever dan dat jij tevreden bent met jouw aankoop. Bij ons geldt de wet van 'kopen op afstand', zodat jij beschermd bent tegen eventuele teleurstellingen. Je loopt dus geen enkel risico bij de aanschaf van jouw SXM sieraad. En mocht het om welke reden dan ook toch tegenvallen, dan krijg je binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retourzending de volledige aankoopsom terugbetaald op jouw rekening.

Natuurlijk zijn er een paar duidelijke regels waaraan voldaan moet worden. Het sieraad moet in exact dezelfde staat geretourneerd worden als dat je het van ons hebt ontvangen. Dit betekent:

- Het sieraad mag niet gedragen zijn.
- Het sieraad mag niet gegraveerd zijn.
- Het sieraad moet onbeschadigd zijn.
- De verpakking moet onbeschadigd zijn.
- Het garantiebewijs moet bijgevoegd zijn.
- Het sieraad niet gegraveerd is.

Als je gebruik wilt maken van onze "niet goed-geld terug-regeling", start dan met het online aanmelden van jouw retour. Plaats het retourformulier in het pakketje dat je bij jouw levering hebt ontvangen en stuur het samen met het retour product terug. Wij delen samen de kosten voor het retourneren van het pakket. De kosten bedragen €2,90. Zo zijn we samen verantwoordelijk voor een duurzame cyclus. Als je nog vragen hebt over dit beleid, mail ons dan op info@studiosxm.nl.

LET OP: GEPERSONALISEERDE SIERADEN MOGEN NIET RETOUR
Wij maken jouw bestelling met personalisatie speciaal voor jou op maat! Zorg er dan ook vooraf voor dat je zeker bent van de juiste maat, omdat het ná de persoonlijke gravure niet meer retour kan.
start online retour melding

RUILEN

Is de maat niet goed of had je toch liever een ander item gekozen? Geen probleem, ruilen mag natuurlijk altijd. Hierbij gelden dezelfde regels als bij het retourneren van het product. De retourzending voor een ruiling is ook nog eens helemaal gratis. Meld je ruiling online aan, plaats het retourformulier in het pakket en plak de zegel op het pakketje. Geef duidelijk aan welk artikel je wilt ruilen, en onze klantenservice zal direct controleren of het gewenste artikel op voorraad is in de juiste maat. Mocht er een prijsverschil zijn, dan wordt dit aan jou terugbetaald. Als je ruilt voor een duurder artikel, ontvang je een factuur met het prijsverschil. Heb je nog extra vragen over ons beleid? Stuur ons dan een e-mail op info@studiosxm.nl.
start online retour melding
Copyright 2024 | Studio SXM
pay