• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar

WAT IS MIJN MAAT

De maat van een sieraad is zeer persoonlijk en afhankelijk van diverse factoren. Het is belangrijk om te bepalen wat jij zelf prettig vindt om te dragen. Zo kan de ene persoon bijvoorbeeld een strakke armband fijn vinden, terwijl de ander liever een lossere armband draagt. Bij ringen kan deze persoonlijke voorkeur ook van toepassing zijn. Sommige mensen geven de voorkeur aan een strakke ring, terwijl anderen liever hun ring wat losser dragen. Het is daarom essentieel om te kijken naar wat voor jou het beste aanvoelt. Bij armbanden heb je over het algemeen meer flexibiliteit in maatvoering dan bij ringen. Om de juiste maat te bepalen, kun je gebruik maken van onze digitale armband en/of polsmeter. Download deze eenvoudig via de volgende link: DOWNLOAD POLSMETER of RINGMETER 
Wat is mijn armband maat

Kapittel sluiting

1. MEET EEN BESTAANDE ARMBAND MET KAPITTEL SLUITING
Het opmeten van jouw armbandmaat is gemakkelijk. Je kunt een bestaande armband met kapittel sluiting opmeten door de lengte van het begin van het slot tot het einde te meten met een liniaal.

2. MEET DE OMTREK VAN JE POLS
Een andere manier is door de omtrek van jouw pols te meten met een meetlint of touwtje en hier 2 centimeter bij op te tellen voor en armband met Kapittel sluiting. Plaats het touwtje of meetlint direct onder het knobbeltje aan de kant van je pink. Zorg dat het aansluitend om je pols zit. Leg het touwtje daarna naast een liniaal. Is jouw polsomtrek bijvoorbeeld 19 centimeter, dan is jouw geadviseerde armbandmaat 21.

3. DOWNLOAD POLSMETER
Download de polsmeter bovenaan deze pagina voor extra hulp bij het bepalen van de juiste maat. Zo zorg je ervoor dat jouw zilveren armband perfect past!
Welke maat heb ik? BANGLE & FIERCE
De bangles van Studio SXM en Fierce zijn standaard in 3 maten verkrijgbaar S-M-L. Bekijk hiernaast welke maat voor jou van toepassing is. Draag je normaal bijvoorbeeld een maat 19 dan kies je voor een M.

Let op! Je maat keuze bij zowel een fierce armband als een bangle is net als voor de reguliere Studio SXM armbanden afhankelijk van wat jij prettig vind om te dragen. Bij het beslissen is het goed om even stil te staan over hoe je je bangle graag draagt. Vind je het fijn om deze wat strakker cq aansluitend te dragen of juist wat losser om je pols? Hou hier in de keuze van je maat rekening mee. Heb jij normaal maat 20 en draag je je armband graag strak dan ga je voor M. Draag je deze graag wat losser dan kies je voor L.

Mocht je vragen hebben over je maat, neem gerust even contact met ons, via telefoon of stuur een mailtje naar info@studiosxm.nl
HOE BEPAAL IK MIJN MAAT ARMBAND KARABIJN Sluiting
1. MEET EEN BESTAANDE ARMBAND MET KARABIJNSLUITING
Het opmeten van jouw armbandmaat is gemakkelijk. Je kunt een bestaande armband met karabijn sluiting (mini of groot) opmeten door de lengte van het begin van het slot tot het einde te meten met een liniaal.

2. MEET DE OMTREK VAN JE POLS
Een andere manier is door de omtrek van jouw pols te meten met een meetlint of touwtje en hier 1 centimeter bij op te tellen voor een armband met mini karabijn sluiting en 2 centimeter voor een armband met grote karabijn sluiting. Plaats het touwtje of meetlint direct onder het knobbeltje aan de kant van je pink. Zorg dat het aansluitend om je pols zit. Leg het touwtje daarna naast een liniaal. Is jouw polsomtrek bijvoorbeeld 19 centimeter, dan is jouw geadviseerde armbandmaat 20 voor een armband met mini karabijn sluiting en 21 voor een armband met grote karabijn sluiting.

3. DOWNLOAD POLSMETER
Download de polsmeter bovenaan deze pagina voor extra hulp bij het bepalen van de juiste maat. Zo zorg je ervoor dat jouw zilveren armband perfect past!
Hoe meet ik een armband ZILVER met bakslot
1. MEET EEN BESTAANDE ARMBAND
Het opmeten van jouw zilveren armbandmaat is gemakkelijk. Je kunt een bestaande armband opmeten door de lengte van het begin van het slot tot waar de veer het slot binnengaat te meten met een liniaal.

2. MEET DE OMTREK VAN JE POLS
Een andere manier is door de omtrek van jouw pols te meten met een meetlint of touwtje en hier 2 centimeter bij op te tellen. Plaats het touwtje of meetlint direct onder het knobbeltje aan de kant van je pink. Zorg dat het aansluitend om je pols zit. Leg het touwtje daarna naast een liniaal. Is jouw polsomtrek bijvoorbeeld 19 centimeter, dan is jouw geadviseerde armbandmaat 21.

3. DOWNLOAD POLSMETER
Download de polsmeter bovenaan deze pagina voor extra hulp bij het bepalen van de juiste maat. Zo zorg je ervoor dat jouw zilveren armband perfect past!
Hoe meet ik een lederen band LEER MET BAKSLOT
Wanneer het op lederen armbanden en armbanden met half leer / half zilver aankomt, is het cruciaal dat ze strakker om je pols zitten dan een zilveren armband. Om de perfecte maat te vinden, moet je uitgaan van je eigen polsmaat en daar 1 cm aan toevoegen. Het is super eenvoudig om je maat te vinden:

1. MEET EEN BESTAANDE ARMBAND
Deze is simpel: meet met een liniaal de lengte van een van jouw goed passende armbanden van begin tot eind. Check de afbeelding hiernaast als je hulp nodig hebt.

2. MEET DE OMTREK VAN JE POLS
Gebruik een traditioneel meetlint of touwtje om de omtrek van je pols te meten. Plaats het touwtje of meetlint direct onder het knobbeltje aan de kant van je pink, zorg ervoor dat het aansluitend om je pols zit. Leg het touwtje vervolgens naast een liniaal en tel daar 1 centimeter bij op. Et voilà, je hebt de perfecte maat voor lederen armbanden en armbanden met half leer / half zilver.

3. DOWNLOAD DE POLSMETER
Download de polsmeter bovenaan deze pagina en ontdek de juiste maat voor jouw armband.
HOE BEPAAL IK DE LENGTE VAN MIJN KETTING Collier
Hou je meer van een kort collier als choker, of draag jij je ketting het liefst op je borst. Bekijk hiernaast hoe de verschillende lengtes vallen en bepaal welke lengte er bij jou past
Wat is mijn ringmaat? Ringen
1. MEET EEN BESTAANDE RING
De eenvoudigste manier is om een goed passende ring op te meten. Leg je ring op een liniaal en lees de binnendiameter van de ring zo nauwkeurig mogelijk af. De diameter van de binnenkant van jouw ring is gelijk aan jouw ringmaat. Is dit bijvoorbeeld 18mm dan is jouw ringmaat 18.

2. MEET DE OMTREK VAN DE VINGER
Een andere manier om de ringmaat te bepalen is door het opmeten van je vinger. Hiervoor kun je het beste een traditioneel meetlint of touwtje gebruiken welke je daarna naast een liniaal legt.

3. DOWNLOAD RINGMETER
Download de ringmeter bovenaan deze pagina, deze zal je verder helpen bij het bepalen van de juiste ringmaat.

TIP! Materialen die warm worden zetten uit. Dit geldt ook voor je ring en vingers. Meet daarom altijd aan het einde van de dag, dan weet je zeker dat die maat altijd goed zal passen.
in eigen atelier Maatwerk
Onze armbanden zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, mocht jouw armband maat echter niet standaard op voorraad zijn, dan kunnen wij deze ook nog speciaal voor jou op maat produceren in het StudioSXM atelier.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder!
TWIJFEL JE NOG OVER JE MAAT
Wanneer je toch nog twijfelt, neem dan contact op met onze klantenservice. Of vraag een sizekit aan waarbij je zelf kunt meten.
Copyright 2024 | Studio SXM
pay