• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar

Betaling

Wij streven ernaar om onze klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Wij accepteren de volgende betaalmethoden:
 
  • Internetbankieren via iDEAL
  • PayPal
  • Creditcards Visa & Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Sofort Banking / Giropay
  • Overschrijving
 
Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Buckaroo (www.buckaroo.nl). Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Buckaroo de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen. Zo word je beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax. Binnen de Buckaroo betaalomgeving staat aangegeven dat je betaalt aan SILK JEWELLERY B.V.. Dit is het moeder bedrijf van StudioSXM.
 
IDEAL (INTERNETBANKIEREN):
StudioSXM biedt klanten de mogelijkheid om met IDEAL te betalen. Deze manier van betalen is simpel, snel en veilig. IDEAL wordt gebruikt in een veilige betaalomgeving. iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of te registeren
Met iDEAL houd je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.
 
Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wil betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt je bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer jij de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde sieraad/sieraden.
 
PAYPAL:
Indien je houder bent van een PayPal-account kun je op onze webshop ook betalen via PayPal. Eenvoudig, snel en veilig.
Je kunt direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Jouw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd. Heb je echter nog geen PayPal-account? Dan moet je eerst registreren op www.paypal.nl alvorens je een paypal betaling kunt doen.
 
MASTERCARD & VISA (CREDITCARDS):
Tevens kun je met een VISA en Mastercard betalen in onze webshop. Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa of Mastercard creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we jij om de volgende gegevens in te voeren:
 
Creditcardnummer / Vervaldatum (maand / jaartal) / CVC-code (verificatiecode) / Kaarthouder naam
 
Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van je bestelling op onze webshop als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.
 
Alleen de bank heeft toegang tot jouw creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert Buckaroo het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Buckaroo een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:
 
Naam / Adres / Telefoonnummer / Bestelde artikel(en)
 
Deze gegevens worden vanzelfsprekend ook door ons vertrouwelijk behandeld.
 
OVERSCHRIJVING:
Je kunt de betaling ook overmaken op ABN AMRO bank rekeningnummer: NL08ABNA0438597265
ten name van: SILK Jewellery B.V. Vergeet hierbij niet uw naam en bestelnummer te vermelden.
Aanvullende gegevens voor buitenlandse betalingen: IBAN: NL08ABNA0438597265 / BIC: ABNANL2A
 
BANCONTACT / MISTER CASH (ONLINE BANKIEREN BELGIË)
Met Bancontact / Mister Cash kun je de aankoop direct afrekenen, wanneer je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact / Mister Cash. Je kunt betalen met een Bancontact / Mister Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank, VDK Spaarbank. De voordelen van Bancontact / Mister Cash:
Veilig betalen in de beveiligde omgeving van uw eigen bank
De betaling gebeurt onmiddellijk en je rekent de aankoop direct af
Er is geen extra software vereist om gebruik te maken van deze betaalmethode
Alle grote banken in België zijn aangesloten.
 
ACHTERAF BETALING
Je kunt op dit moment nog niet achteraf betalen in onze webshop. 
 
Wij verzenden jouw bestelling direct na ontvangst van het totaalbedrag op onze rekening. Heb je aanvullende vragen over betalen, mail ons op: info@studiosxm.nl dan komen wij hier zsm bij je op terug! 
background image
Copyright 2024 | Studio SXM
pay