• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
Filter
Filter
Categorieën
Materialen
Prijs
Merk
Collectie
Kleuren
Maten
Sluiting
Graveren
FIERCE by SILK Jewellery

StudioSXM WEBSHOP

StudioSXM is de creatieve playground van sieraden ontwerper, oprichter en eigenaar Maarten Smetsers. Vol passie werkt hij intensief samen met de StudioSXM zilversmeden om uit te blinken in een mooi, tijdloos en duurzaam handgemaakt zilver product dat een leven lang mee kan. StudioSXM heeft als missie een product van top kwaliteit te brengen, met tot op het laatste detail een uitstekende kwaliteit en afwerking tegen een redelijke prijs. StudioSXM lanceert mooie duurzame producten op een eerlijke manier. StudioSXM lanceert dan ook niet periodiek in het geijkte fashion tempo, maar simpelweg wordt het gelanceerd wanneer iets klaar is. We ontwerpen in nauwe samenwerking met onze Indonesische zilversmeden en onze eigen designers en edelsmeden in Nederland.

OPRICHTING StudioSXM


StudioSXM is opgericht als avontuur, hier ontwerpt de designer al sinds jaar en dag voor SILK Jewellery. De creatie studio staat voor veel meer dan alleen de inmiddels gevestigde ontwerpen van SILK Jewellery die in deze creatie studio zijn geboren.
OPRICHTER EIGENAAR STUDIOSXM
Maarten stapt graag in het onbekende zonder logica en geniet van het creatie proces zonder op voorhand begrenst te worden. Hij is een creator, een vrije geest en binnen SXM zoekt zijn designer journey zijn eigen weg. StudioSXM is zijn creatieve playground.
StudioSXM is een creatieve speeltuin een creatie proeftuin, waar hij sinds jaar en dag zijn playful mind kwijt kan en waar de collecties van SILK Jewellery sinds 2004 ontworpen worden. Dé creatie studio waar gespeeld en geëxperimenteerd mag worden. Waar er aan ontwerpen begonnen wordt vanaf scratch, waar ideeën geboren worden zonder enige begrenzing. Een studio waar gecreëerd wordt uit inspiratie, buiten de vaste structuur, het vaste merk concept of een gevestigde merk identiteit. Onze creativiteit krijgt hier maximaal de ruimte.
Hier worden complete collecties geboren, komen samenwerkingen met andere designers tot stand, ontwikkelen we in opdracht voor derden, maar nétzo goed creëren we losse items, icons, limited editions of one-offs. Niks staat op voorhand vast dát is de basis van de StudioSXM playground.
Copyright 2024 | Studio SXM
pay